181 anunturi noi în ultimele 24 de ore

dauAnunt.ro - anunturi gratuite

Catalog anunturi
Curs valutar
Utile

site-uri de anunturi

HOME » Anunturi » Imobiliare » Imobiliare vânzări » Garsoniere » Apartament de vanzare in Chiajna -Ilfov

Apartament de vanzare in Chiajna -Ilfov

Apartament 2 camere, in bloc nou, finalizat in ianuarie 2014, in zona Militari Chiajna, in apropierea supermarket-ului Penny- Chiajna, la 2300 m de Bd Uverturii, zona noua, strazi cu acces restrictionat, lat si asfaltat, doar constructii noi in jur, zona linistita, parcare amenajata cu pavele, magazin alimentar la parter, zona comerciala Militari la 8 min de mers pe jos ( Auchan, Carrfour, Decathlon, Practiker, McDonalds,) situat la etajul 5 al blocului, regim de inaltime normal al peretilor, cu suprafata utila de 42.54 mp, cu o terasa de 7.2, pret 37000 euro, comision 0 pt cumparator.
Apartamentul se vinde la cheie cu buget alocat pentru finisaje, acestea fiind la alegerea clientului: gresie, faianta, parchet, obiecte sanitare, usi de interior. Apartamentul dispune de contorizare la apa, gaze, curent si centrala proprie de apartament, geamuri termopan si usa metalica la intrare, fara taxa de complex.
Blocul este anvelopat cu polistiren de 10 cm, decorativa de 2 mm granulatie, lift modern, balustrade de inox, termopane Salamandra, centrale termice individuale, acoperis tip lindab, constructie din caramida Porotherm. Toate materialele de constructie sunt achizitionate cu certificat de garantie, alei pavate, usi de intrare in apartament deosebite.
Detalii la tel 0722371522 Bogdan.

Pret: 37.000 €

Localitate: Ilfov » Chiajna

Telefon: 0722 vezi numar

Data adaugarii:

Anunt vizualizat de 1111 ori.

raportează neregulă

condiţii de utilizare · hartă site