181 anunturi noi în ultimele 24 de ore

dauAnunt.ro - anunturi gratuite

Catalog anunturi
Curs valutar
Utile

site-uri de anunturi

anunturitop.ro

HOME » Anunturi » Servicii » Spalat covoare in apartamente

Spalat covoare in apartamente

Cel mai des intr-o locuinta se murdaresc covoarele, iar procesul de curatare covoare iti consuma foarte multa energie si timp. Pentru a uita de astfel de probleme si pentru a nu fi nevoit sa-ti cumperi in fiecare an alt covor apeleaza la noi. Serviciile noastre de curatare covoare la domiciliu va garanteaza cel mai bun rezultat la un pret imbatabil!
Indiferent de lungime, de calitatea materialului sau de paleta de culori avuta, covoarele tale vor straluci de curatenie si asta daca apelezi la serviciile de spalat covoare.
Prin serviciul de spalare covoare la domiciliu, cu ajutorul unor metode moderne de curatare, spalare si uscare, covorul vostru va recapata aspectul nou si curat pe care il avea la momentul achizitionarii. Majoritatea petelor vor fi indepartate folosind detergenti si solutii de cea mai buna calitate.
Cum putem sa beneficiem de servicii de curatare spalare mocheta, curatare covoare acasa, spalat mocheta apartament, curatat mocheta birou sau curatare mochete restaurante. Foarte simplu telefonezi si faci o programare pentru curatat mocheta sau curatat covoare la domiciliu. Preturile pentru curatat spalat mocheta sau curatat covoare sunt usor negociabile si vor fi influentate de starea de murdarie sau suprafata.

Pret: 80 L

Localitate: Bucureşti » Sectorul 4

Telefon: 0767 vezi numar

Data adaugarii:

Anunt vizualizat de 113 ori.

raportează neregulă

condiţii de utilizare · hartă site