181 anunturi noi în ultimele 24 de ore

dauAnunt.ro - anunturi gratuite

Catalog anunturi
Curs valutar
Utile

site-uri de anunturi

anunturitop.ro

HOME » Anunturi » Servicii » Spalare mochete restaurante

Spalare mochete restaurante

Firma de curatenie Valentino Clean stie exact de ce are nevoie mocheta ta, astfel ca aceasta va fi tratata, curatata si spalata corespunzator, in functie de caracteristicile ei. Procesul de curatat mocheta lipita este mecanizat si se realizeaza cu monodisc si prin tehnica de injectie-extractie.
Este important sa stii ca pentru acest tip de curatare in profunzime, folosim apa si detergent activ, adica un duo imbatabil in fata murdariei persistente. In cazul in care sub mocheta exista pardoseala din lemn natural sau parchet, vom folosi spuma uscata. Aceasta solutie este foarte eficienta atat pentru indepartarea murdariei, cat si pentru protejarea pardoselii. Pentru indepartea gumelor uscate si lipite de mocheta folosim spray special care le ingheata pentru a se desprinde mai usor. Petele de cafea, sucuri, etc le scoatem aproape in totalitate cu ajutorul unui spray special anti pata.
Prin metoda de injectie-extractie folosita in timpul procesului de curatare, apa va fi eliminata aproape in totalitate, astfel ca mocheta se va usca rapid. Prin comparatie, daca speli mocheta fara o aparatura profesionala, apa poate stagna in tesatura, ceea ce duce la aparitia mirosului neplacut, la cresterea gradului de umezeala si chiar la formarea mucegaiului. Nu-ti pune sanatatea in pericol!
Contacteaza-ne acum pentru o ofeterta personalizata si scapa de stres. Cand vii acasa, mocheta ta va arata uimitor, culorile vor fi din nou incantatoare, iar mirosul din incapere va fi improspatat. Valentino Clean va ofera servicii profesionale de curatat mocheta lipita, servicii de curatat covoare, curatat mocheta restaurant, spalat mocheta birouri, spalat covoare, curatat mocheta domiciliu, curatat covoare domiciliu, curatat mocheta Bucuresti, servicii de curatat covoare Bucuresti, Ilfov si in alte localitati aflate la distanta maxima de 100 km.

Pret: 80 L

Localitate: Bucureşti » Sectorul 4

Telefon: 0767 vezi numar

Data adaugarii:

Anunt vizualizat de 114 ori.

raportează neregulă

condiţii de utilizare · hartă site