181 anunturi noi în ultimele 24 de ore

dauAnunt.ro - anunturi gratuite

Catalog anunturi
Curs valutar
Utile

site-uri de anunturi

anunturitop.ro

HOME » Anunturi » Servicii » Curatare saltele in locuinte

Curatare saltele in locuinte

Curatarea si spalarea saltelei la domiciliu se efectueaza prin procedeul numit injectie extractie si presupune pulverizarea unui amestec de detergent profesional si apa asupra materialului saltelei si extragerea aproape simultana a acestuia de un aspirator de putere, astfel ca solutia sa nu umezeasca in profunzime materialul, eliminand totodata in totalitate praful, murdaria si acarienii.
Iti garantam curatarea si igienizarea canapelei in profunzime (nu doar la suprafata) cu echipamente speciale ce folosesc tehnologie de injectie jet de apa + detergent special concomitent cu extractia acestui jet prin aspirare puternica iar pentru igienizare folosim tehnologie cu aburi la temperaturi ridicate de peste 100 de grade celsius.
Contacteaza-ne acum pentru a obtine mai multe detalii despre felul in care se desfasoara procesul de curatat si spalat canapele, curatat si spalat saltele, curatat fotolii, dar si pentru a obtine o oferta personalizata.
Echipa noastra de specialisti in curatenie iti vine in ajutor cu sfaturi practice si te asigura ca vei obtine rezultate incantatoare si de lunga durata.
Firma Valentino Clean va ofera servicii profesionale de curatat canapele, curatat saltele, curatat fotolii, curatat scaune birou, in Bucuresti, Ilfov si in alte localitati aflate la distanta maxima de 100 km
Cand vine vorba de curatat canapele, curatat saltele, curatat fotolii,,.... Valentino Clean va ofera servicii profesionale si interventii rapide, fara sa asteptati zile sau saptamani pana o echipa ajunge la locatia dvs.

Pret: 80 L

Localitate: Bucureşti » Sectorul 4

Telefon: 0767 vezi numar

Data adaugarii:

Anunt vizualizat de 149 ori.

raportează neregulă

condiţii de utilizare · hartă site