181 anunturi noi în ultimele 24 de ore

dauAnunt.ro - anunturi gratuite

Catalog anunturi
Curs valutar
Utile

site-uri de anunturi

anunturitop.ro

HOME » Anunturi » Scule şi unelte » Utilaje pentru construcţii » Vanzare in bloc: ciocane rotopercutoare, fierastrau circular, vibrator Racon

Vanzare in bloc: ciocane rotopercutoare, fierastrau circular, vibrator Racon

Vanzare in bloc: rotopercutoare, vibrator Racon, fierastrau circuar
RomInsolv SPRL Filliala Galati, in calitate de lichidator judiciar al debitorului Transland Tour S.R.L., organizeaza licitatie publica cu strigare pentru vanzarea in bloc a urmatoarelor bunuri mobile, cu pretul de pornire de 1.706 euro (pentru toate bunurile de mai jos) la care se va adauga TVA:
CIOCAN ROTOPERCUTOR KANGO (anul punerii in functiune 2008)
CIOCAN ROTOPERCUTOR BOSH (anul punerii in functiune 2011)
CIOCAN ROTOPERCUTOR KANGO (anul punerii in functiune 2011)
FIERASTRAU CIRCULAR (anul punerii in functiune 2008)
VIBRATOR RACON (anul punerii in functiune 2011).
Licitatia va avea loc in data de 01.11.2017 la ora 15:00 la sediul lichidatorului judiciar din Galati, str. Brailei, nr. 165 b, etajul 1, biroul 10. In caz de neadjudecare licitatia se va relua in aceleasi conditii de participare, saptamanal in fiecare zi de miercuri la ora 15:00, utima licitatie are loc in data de 17.01.2018.
Toti cei care pretind vreun drept asupra bunurilor, vor anunta in scris lichidatorul judiciar, inainte de data licitatiei.
Detaliile privind situatia juridica a bunurilor scoase la licitatie precum si conditiile pe care trebuie sa le indeplineasca ofertantii pentru participarea la licitatie sunt precizate in caietul de sarcini.
Documentatia de inscriere la licitatie, prevazuta in caietul de sarcini, va trebui transmisa lichidatorului judiciar pana cel tarziu cu o zi inainte de inceperea sedintei de licitatie.
Cei interesati pot obtine detalii suplimentare de la lichidatorul judiciar la adresa de email: catalina.manca@rominsolv.ro sau la numarul de telefon: 0745651275.

Pret: 1.535,40 €

Localitate: Tulcea » Tulcea

Telefon: 0745 vezi numar

Data adaugarii:

Anunt vizualizat de 1108 ori.

raportează neregulă

condiţii de utilizare · hartă site