181 anunturi noi în ultimele 24 de ore

dauAnunt.ro - anunturi gratuite

Catalog anunturi
Curs valutar
Utile

site-uri de anunturi

anunturitop.ro

HOME » Anunturi » Imobiliare » Imobiliare vânzări » Case şi vile » Rune set jasp rosu, cuart roz, hematit+gratis cartea totul despre rune

Rune set jasp rosu, cuart roz, hematit+gratis cartea totul despre rune

Vand rune set compus din 25 rune +gratis cartea totul despre rune-semnificatia runelor, moduri de etalare-la pretul de 100ron!!!
Oferim rapiditate calitate si seriozitate!!!
Un cadou frumos pentru cel drag...
rune din aventurin
Aventurinul Verde este o piatra a norocului si le este recomandata celor care doresc sa manifeste o prosperitate ridicata. Este o piatra buna de luat cu noi la pista de curse, in timpul unei inspectii fiscale sau la o prima intalnire. Aventurinul Verde este o piatra foarte usor de utilizat si este suficient doar sa fim in preajma ei pentru a beneficia de ajutorul acesteia.AVENTURINUL VERDE este o piatra a optimismului si a chefului de viata. Ne ajuta sa trecem plini de incredere prin situatiile noi, cum ar fi schimbarea locului de munca, a locuintei, a scolii, inceperea unei noi relatii sau schimbarea cursului drumului spiritual. este o piatra a norocului si le este recomandata celor care doresc sa manifeste o prosperitate ridicata. Este o piatra buna de luat cu noi la pista de curse, in timpul unei inspectii fiscale sau la o prima intalnire. Aventurinul Verde este o piatra foarte usor de utilizat si este suficient doar sa fim in preajma ei pentru a beneficia de ajutorul acesteia.EFECTE TAMADUITOARE. Aventurinul Verde regleaza si vindeca inima si sistemul circulator. Stimuleaza regenerarea celulelor. Stimuleaza forta vitala, sporind vitalitatea fizica si vibrationala.
rune din jasp rosu
Jaspul este considerat piatra cu cea mai mare afectiune din cate exista. Nu este deloc mult spus ca Jaspul este Protectorul suprem. Sustine si sprijina in perioadele de stres, confera liniste si pace interioara. Daca este folosit in scopuri terapeutice, unifica toate aspectele vietii. Jaspul ne reaminteste sa ne ajutam unii pe altii.
Jaspul asigura protectie si ancoreaza energiile in corpul fizic. Absoarbe energia negativa si purifica si aliniaza chakrele si aura. Jaspul echilibreaza energiile yin si yang si aliniaza corpul,,,

Localitate: Sibiu » Sibiu

Telefon: 0733 vezi numar

Data adaugarii:

Anunt vizualizat de 1165 ori.

raportează neregulă

condiţii de utilizare · hartă site