181 anunturi noi în ultimele 24 de ore

dauAnunt.ro - anunturi gratuite

Catalog anunturi
Curs valutar
Utile

site-uri de anunturi

HOME » Anunturi » Imobiliare » Casa vacanta in zona montana linistita

Casa vacanta in zona montana linistita

Runcu, zona Podul Florii, o casa P+1, precum si o casuta de lemn cu 3 incaperi, situate pe un teren de 1724 mp, la 500 m de defileul Runcu din Bucegi. Zona rezidentiala, usor accesibila care ofera liniste, peisaj natural superb, aer curat, ideala pentru relaxare datorita traficului rutier redus.
Acces pe drum asfaltat, iluminat public, electricitate, incalzire cu sobe sau electric, gaze la poarta, retea publica de apa potabila necontorizata(izvor). Zona sigura, fara inundatii, fara alunecari de teren..
Casa cu etaj are izolatie termica fundatie si pereti, din piatra, cu grosime de 80 cm. Are 3 camere functionale la etaj si bucatarie si camara la parter. Poate fi extinsa cu 2 camere in baza planurilor cadastrale deja existente (nu mai necesita autorizare suplimentara pentru extindere constructie), prin amenajarea spatiilor de depozitare construite adiacent casei, pe doua nivele.
Casuta de lemn este o constructie specific munteneasca, a fost restaurata si este in prezent locuibila. Are 44 mp, fundatie si scari din blocuri de piatra cioplita, pridvor din lemn, beci din piatra zidita. In beci exista un ochi de izvor cu nivel regularizat.
Optional, mai poate fi achizitionat si un al doilea lot, in partea dinspre padure, fara constructii, lipit de primul, cu suprafata de 2.350 mp. Pe acesta exista livada si albia unui iaz, de aprox. 350 mp luciu de apa, care poate fi reamenajat sau transformat in sera sau piscina. Teren total 4074 mp., dispus pe trei platouri.
Proprietatea este complet ingradita, Va stau la dispozitie cu detalii la tel. 0722918958, Daniel

Pret: 36.600 €

Localitate: Dâmboviţa » Runcu

Telefon: 0722 vezi numar

Data adaugarii:

Anunt vizualizat de 86 ori.

raportează neregulă

condiţii de utilizare · hartă site