181 anunturi noi în ultimele 24 de ore

dauAnunt.ro - anunturi gratuite

Catalog anunturi
Curs valutar
Utile

site-uri de anunturi

HOME » Anunturi » Computere şi software » Software » Participare romaneasca IT&C la CeBIT 2015, Germania

Participare romaneasca IT&C la CeBIT 2015, Germania

In perioada 16-20 martie 2015 are loc in Germania targul expozitional de IT&C CeBIT 2015 (www.cebit.de ). CeBIT - Centrum fur Buroautomation, Informationstechnologie und Telekommunikation - in traducere "Centru pentru birotica, tehnologia informatiei si telecomunicatii" - este cel mai mare targ international de IT si tehnologia calculatoarelor din lume care, incepand din 1986, are loc anual la Hanovra in Germania.
Compania INFRASOFT (www.infrasoft.ro) va reprezenta Romania la CeBIT 2015, alaturi de alte companii IT locale. INFRASOFT va sustine demonstratii live la standul Romaniei ale solutiilor proprii dezvoltate pe baza unor tehnologii de top, perfect adaptate atat companiilor private cat si organizatiilor publice romanesti si europene, incluzand zona de management al documentatiei necesare derularii proiectelor cu finantare UE.
INFRASOFT este o companie 100% romaneasca care va prezenta pietei europene produsul fabricat in Romania: Documenta DMS (www.documenta.ro) solutie End-to-End de management al documentelor si facturilor electronice, atat al documentelor care intra in companii si sunt indexate prin scanare si OCR, cat si a documentelor elaborate in cadrul organizatiilor in platforme de editare de text gen Microsoft Office sau Open Office. Platforma www.documenta-dms.com este una utilizabila in mai multe limbi de circulatie internationala, avand implementate versiunile in engleza, germana, franceza, spaniola, maghiara, rusa, spaniola si romana. Platforma este compatibila cu scannerele si multifunctionalele producatorilor lideri de piata: Canon, Xerox, HP, Samsung, Konika Minolta, Lexmark, Panasonic, Brother, SHARP.
Contact: Lilia Cozari /lilia@infrasoft.ro
Tel: +4 021 336 336 8

Localitate: Bucureşti » Sectorul 6

Telefon: 0745 vezi numar

Data adaugarii:

Anunt vizualizat de 3115 ori.

raportează neregulă

condiţii de utilizare · hartă site