181 anunturi noi în ultimele 24 de ore

dauAnunt.ro - anunturi gratuite

Catalog anunturi
Curs valutar
Utile

site-uri de anunturi

HOME » Anunturi » Computere şi software » Software » Cum pot sa aiba angajatii acces imediat si securizat la toate informatiile necesaje pentru job?

Cum pot sa aiba angajatii acces imediat si securizat la toate informatiile necesaje pentru job?

Practic aplicatia ofera informatii despre modul in care angajatii isi desfasoara activitatea folosind calculatorul si, implicit, despre utilizarea infrastructurii IT a companiilor. Producatorul promite ca urmatoarea versiune a platformei ce va fi lansata in Ianuarie 2016 va veni cu ceva revolutionar pe aceasta zona. Potrivit INFRASOFT, noul dashbord Documenta 2016 va contine toate informatiile necesare desfasurarii unui job intr-un singur ecran - pornind de la procedurile de lucru aplicabile postului utilizatorului curent conectat, pana la agenda, alerte, corespondenta interna si emailuri.
De ce Dashbord Documenta 2016?
Cresterea productivitatii angajatilor poate fi generata de reducerea timpului si a costurilor aferente proceselor de business cat si de o mai buna gestiune a documentelor de tip electronic.
Reducerea timpului de acces la documente prin fisiere electronice, cat si prin folosirea tipizatelor gata create in cadrul companiei respective - accesul rapid la informatii ajuta la un raspuns prompt in fata clientilor, generand o crestere a satisfactiei nevoilor acestora pe o perioada foarte lunga, dar si la gestionarea departamentului de sesizari si reclamatii.
Accesul facil si distributia controlata a informatiei: documentele scanate permit cautarea cu usurinta a unor informatii, limitand accesul pe diferite compartimente organizationale, a departamentelor in cauza.
In acest mod, resursele sunt folosite eficient si companiile se pot concentra pe activitatile generatoare de venituri. Construita pe o platforma bine integrata, scalabila si usor configurabila, solutia produsa de INFRASOFT ajuta la utilizarea cu usurinta a informatiei de catre orice utilizator prin integrarea cu instrumente familiare, cum ar fi suita Microsoft Office. Solutia poate ajuta companiile sa:
gestioneze informatiile in mod eficient si corespunzator;
indeplineasca cerintele legale;
gestioneze eficient site-urile web;
eficientizeze procesele de business.

Localitate: Bucureşti » Sectorul 6

Telefon: 0745 vezi numar

Data adaugarii:

Anunt vizualizat de 2830 ori.

raportează neregulă

condiţii de utilizare · hartă site