181 anunturi noi în ultimele 24 de ore

dauAnunt.ro - anunturi gratuite

Catalog anunturi
Curs valutar
Utile

site-uri de anunturi

HOME » Anunturi » Computere şi software » Software » Administrare, intretinere si creare magazine online

Administrare, intretinere si creare magazine online

Site-ul este cartea de vizita online a afacerii tale. Milioane de oameni acceseaza zilnic internetul pentru a se informa si pentru a cumpara. Josefine ofera solutii customizate complete pentru prezenta online a afacerii tale!
Daca ne alegeti pe noi, va putem oferi:
Creare Site Web
Va oferim rezultatele pe care le cautati - urmand proceduri clare si simple: analizam nevoile dumneavoastra, va propunem solutii pe care le dezvoltam creativ(site web, magazin online, logo-uri sau pachete de identitate.
Intr-o lume in continua dezvoltare si in care partea de online devine din ce in ce mai indispensabila pentru un brand, noi va cream imaginea perfecta in mediul digital!
Creare, administrare si mentenanta Magazin Online
Creare de magazine online profesionale adaptate in functie de necesitatile dorite pentru a reprezenta corect imaginea si produsele afacerii dumnavoastra.
Creare Blog
Daca vrei sa impartasesti cu cei din mediul online pasiunea ta, fie ca este vorba de gastronomie, moda, literatura, sau sport, blogul este alegerea perfecta pentru a-ti crea o imagine, o reputatie in spatiul virtual.
Mentenanta WORDPRESS
Actualizarea platformei trebuie facuta in mod periodic. De asemenea probleme apar mereu, precum atacuri, cerinte noi ale mediului online, etc. Pastreaza-ti site-ul updatat si in siguranta!
Redesign site
Un serviciu din ce in ce mai popular. Atat clientii nostri vechi cat si clienti noi, apeleaza la recreare site redesign, atunci cand vine vorba de un site cu vechime sau pur si simplu de adaptarea bussinesului la noile tehnologii!
Pentru detalii suplimentare va rugam sa ne contactati.
www.josefine.ro.

Pret: 450 L

Localitate: Timiş » Timişoara

Telefon: 0728 vezi numar

Data adaugarii:

Anunt vizualizat de 1260 ori.

raportează neregulă

condiţii de utilizare · hartă site