101 anunturi noi în ultimele 24 de ore

dauAnunt.ro - anunturi gratuite

Catalog anunturi
Curs valutar
HOME » Anunturi » Auto-moto » Autoturisme » Volkswagen » Volkswagen Transporter

Volkswagen Transporter

- categoria: AUTOTURISM M1
- caroseria: AA BERLINA
- marca: VOLKSWAGEN
- an de fabricatie: 2004
- cilindree 1896 cm3
- sursa de energie: MOTORINA
- culoarea: NEGRU
- numar de locuri, inclusiv locul soferului: 9
- 640.219 km la bord.
RomInsolv SPRL Filliala Galati, in calitate de lichidator judiciar al debitorului Transland Tour S.R.L., organizeaza licitatie publica cu strigare pentru vanzarea autoturismului de mai sus cu pretul de pornire de 3.980 euro (la care se adauga TVA).
Licitatia va avea loc in data de 01.11.2017 la ora 15:00 la sediul lichidatorului judiciar din Galati, str. Brailei, nr. 165 b, etajul 1, biroul 10. In caz de neadjudecare licitatia se va relua in aceleasi conditii de participare, saptamanal in fiecare zi de miercuri la ora 15:00, pana la adjudecare, ultima licitatie are loc in data de 17.01.2018.
Toti cei care pretind vreun drept asupra bunurilor, vor anunta in scris lichidatorul judiciar, inainte de data licitatiei.
Detaliile privind situatia juridica a bunurilor scoase la licitatie precum si conditiile pe care trebuie sa le indeplineasca ofertantii pentru participarea la licitatie sunt precizate in caietul de sarcini.
Documentatia de inscriere la licitatie, prevazuta in caietul de sarcini, va trebui transmisa lichidatorului judiciar pana cel tarziu cu o zi inainte de inceperea sedintei de licitatie.
Cei interesati pot obtine detalii suplimentare de la lichidatorul judiciar la adresa de email: catalina.manca@rominsolv.ro

Pret: 3.980 €

Localitate: Tulcea » Tulcea

Telefon: 0745 vezi numar

Data adaugarii: raportează neregulă

Anunt vizualizat de 166 ori.


condiţii de utilizare · hartă site