181 anunturi noi în ultimele 24 de ore

dauAnunt.ro - anunturi gratuite

Catalog anunturi
Curs valutar
Utile

site-uri de anunturi

HOME » Anunturi » Auto-moto » Accesorii auto » Camera auto DVR Dubla Apeman C550

Camera auto DVR Dubla Apeman C550

Camera auto DVR Dubla Apeman C550, Full HD, Bord si Spate, Unghi 170 grade, Detector miscare, WDR, G-Sensor, Mod parcare, Filmare in bucla
Modelul Apeman C550 nu este doar o simpla camera de bord, are functii multiple si de asemenea vine la pachet si cu o camera pentru spatele masinii ce are un unghi de vizibilitate de pana la 130. Se instaleaza rapid si usor fara sa fie inconfortabila pentru sofer pentru vizibilitatea in trafic.
2 camere video cu functii multiple: Cele doua camere video au un design modern si discret, astfel ca nu vor crea nici un disconfort, in special vizual pentru camera frontala. Camera principala inregistreaza in format Full HD 1080p cu un unghi ultra larg de pana la 170. Camera care se monteaza in spatele masinii inregistreaza in format HD 720p cu un unghi larg de 130.
Inregistrare FHD 1080 pe timp de zi si noapte: Camera video Apeman este e inalta calitate si surprinde imagini la cea mai buna rezolutie 24/7. Atat pe timp de zi cat si pe timp de noapte se va inregistra la o rezolutie de 1080p folosind camera frontala.

Pret: 250 L

Localitate: Alba » Sebeş

Telefon: 0745 vezi numar

Data adaugarii:

Anunt vizualizat de 35 ori.

raportează neregulă

condiţii de utilizare · hartă site